Aleksi on Vuoden nuori kädentaitaja

0
Aleksin voi tavata käsityömessuilla nyt viikonlopulla 16.18.3. Turussa

Paimiolainen Aleksi Viirilä on tänään valittu Vuoden nuoreksi kädentaitajaksi Turussa alkavilla käsityömessuilla. Aleksi on iloisten ja omaperäisten neulontatarvikkeiden valmistaja, jonka tuotteisiin voi tutustua www.succaplokki.fi

Tuomariston mielestä Viirilällä on pitkälle mietitty tuotekokonaisuus ja ne ovat omaperäisiä ja muodostavat kompaktin tuoteperheen. Näillä tuotteilla on myös kysyntää maailmanlaajuisesti ja tuomaristoa miellytty myös kierrätysmateriaalin runsas käyttö. Aleksi Viirilä osoittaa tekemisellään, että neulontatarvikkeet voivat olla hauskan näköisiä. Onhan neulonta tänä päivänä suositumpaa kuin koskaan varsinkin nuorten keskuudessa.

Aleksi Viirilä esittelee mielenkiintoista tuotantoaan nyt viikonloppuna 16.-17.3.2013 Turun valtakunnallisilla Kädentaitomessuilla. Kunnallislehdessä Aleksista on ollut juttua jo viime vuonna ja taas ensi tiistaina!

Aleksin voi tavata käsityömessuilla nyt viikonlopulla 16.-18.3. Turussa