Jussinmäki haki Forssan kaupungin johtoon

2
Jari Jussinmäki

Paimion kaupunginjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Jari Jussinmäki on hakenut Forssan kaupunginjohtajaksi. Eilen päättyneen hakuajan kuluessa paikkaa haki 19 (korjaus keskiviikkona klo 8.48)  kiinnostunutta. Heistä kolme toimii parhaillaan kuntajohtajina. Mukana listalla ovat hallintotieteiden maisteri, Askolan kunnanjohtaja Esko Rautiainen ja oikeustieteen maisteri, Pyhärannan kunnanjohtaja Pauliina Sarilo. Tiistaina julkisuudessa olleen tiedon mukaan hakijana oli myös Raahen kaupunginjohtaja Kari Karjalainen, mutta tieto pohjautui väärinkäsitykseen (lähde: Forssan lehti).

Kaupunginjohtajan valinta ajoittuu Forssan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mika Penttilän mukaan toukokuulle.

Forssa on noin 18 000 asukkaan kaupunki ja noin 40 000 asukkaan talousalueen keskus, jossa asioivat  mm.  Humppilan , Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän asukkaat ja yritykset.  Työpaikkaomavaraisuus on n. 125. Kaupunki on tänä vuonna juhlinut 90 vuotista taivaltaan. Paimiosta on Forssaan matkaa reilut 70 kilometriä.

 

2 KOMMENTIT

  1. Onnea sullen toivottavasti onnistuvalle uralles Forssan johtoon! Eipä muuta kun parempaa tulevaisuutta – so. jos luoja suo! Pähjäilehän ja kylläs pärjäätkin….

Kommenttien lisääminen on estetty.