Keksi nimi alpakkavauvalle!

23
Mitäs siinä töllötät, tuumii vielä nimetön alpakkavasa ja emo Kalinka.

Hyvä uutinen: Kalevalle Nurmelan tilalle on syntynyt terve alpakkavauva, tyttövasa. Haluaisitko tehdä sille nimiehdotuksen? Muuta ehtoa ei ole, kuin että isän nimeen viitaten, nimen tulee alkaa c-kirjaimella. Lähetä nimiehdotus lehteen joko kommenttina jutun perään täällä netissä, tai facebookin kautta tai sitten vaikka postikortilla. Myös toimituksen sähköpostiin voi nimi-ideoita laittaa: toimitus@kunnallislehti.fi. Kunnallislehti ja Nurmelan tilan Sanna Sillanpää palkitsevat parhaan nimiehdotuksen. Lopullisen päätöksen tekee Sanna.

Lue lisää alpakkavauvan kuulumisista huomenna perjantaina lehdestä!

Mitäs siinä töllötät, tuumii vielä nimetön alpakkavasa ja emo Kalinka.

23 KOMMENTIT

Kommenttien lisääminen on estetty.