Kurkistus Miilaan

0
Säätiön hallituksen puheenjohtaja Eira Alander ja pääurakoitsija Jari Jalo Rakennusliike Jalo&Fagerströmiltä kuuntelemassa, mitä museosuunnittelija Laura Lankinen kaavailee.

Tänään keskiviikkona Paimiossa oli mahdollisuus tyydyttää uteliaisuutta, ja päästä kurkistamaan Milta näyttää Miilan talossa. Ai missäkö Miilan talossa? Kyse on siis keskellä Vistaa olevasta funkkistalosta, jota remontoidaan nyt Lyyli Tuomolan säätiön toimesta käsityömuseoksi. Aiemmin talo on palvellut yksityisasuntona, kunnanvirastona, kirjastona ja musiikkikouluna. Museon avajaisia kaavaillaan ensi vuoden maaliskuulle.

Lue lisää perjantain lehdestä!

Säätiön hallituksen puheenjohtaja Eira Alander ja pääurakoitsija Jari Jalo Rakennusliike Jalo&Fagerströmiltä kuuntelemassa, mitä museosuunnittelija Laura Lankinen kaavailee.