Lasten hyvinvointiin 1,4 miljoonaa

1

Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt sosiaali- ja terveydenhuollon kansallisesta kehittämisohjelmasta (Kaste) yhteensä 2,9 miljoonaa euroa Länsi-Suomen Kaste-alueelle Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan kahdelle eri hankkeelle. Kaarinan kaupungin hallinnoimalle ”Hyvinvoiva lapsi ja nuori” -hankkeelle myönnettiin yhteensä 1,4 miljoonaa euroa. Kolmivuotisessa kokonaisuudessa ovat Kaarinan lisäksi mukana Raisio, Turku ja Turunmaa (Kemiönsaari ja Parainen). Turun kaupungin hallinnoimalle ”Palvelumuotoilulla parempia palveluita riskiryhmille” -hankkeelle on myönnetty 1,5 miljoonaa euroa valtionavustusta. Vuosille 2013–2015 ajoittuvassa hankkeessa on mukana laaja toimijajoukko Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta.


1 KOMMENTTI

  1. “Jalkaudutaan ensin Piispanlähteen aluelle etsimään perheitä, joiden lapset voisi sijoittaa perheen ulkopuolelle. Etenemme sieltä muualle Kaarinaan.” — Tämä on Kaarinan kaupungin käsitys hyvinvoivasta lapsesta ja nuoresta. Onneksi Kaarinassa on ihmisiä, jotka pystyvät viemään Kaarinan rahankäytön STM:n tietoon.

Kommenttien lisääminen on estetty.