Perjantaina Paimiossa vauvaleffa

1
Facebook-sivu ”Paimion vauva- ja perheleffa” on kerännyt muutamassa päivässä jo yli sata tykkääjää, ihastelevat Lia Pietilä, Teija Ketola ja Laura Lehto.
Facebook-sivu ”Paimion vauva- ja perheleffa” on kerännyt muutamassa päivässä jo yli sata tykkääjää, ihastelevat Lia Pietilä, Teija Ketola ja Laura Lehto.

Paimion Kinossa järjestetään perjantaina 22.3. ensimmäisen kerran vauvaleffa.

Monenlaista vauvaekstraa on luvassa.
– Täällä on vaipanvaihtopiste, joten vaippaa voi vaihtaa helposti. Voi lämmitellä ruokaa ja syöttää, voi kävellä ympäri ämpäri, ja lattialla on vauvoille patjoja, kuvailee idean äiti Laura Lehto Lastentarvikeliike Laurelinista.
– Ja koska elokuva on suunnattu aikuisille, isommille lapsille on Kinon tiloissa lapsiparkki, ilmoittaa Paimion MLL:n toiminnanohjaaja Lia Pietilä.

Vauvaleffat toteutetaan Laurelinin, MLL:n ja Paimion Kinon yhteistyönä.

– Vauvaleffaan ovat muutkin kuin paimiolaiset tervetulleita. Moni ulkopaikkakuntalainen tulee Paimion Kinoon jo siksi, että piha on täynnä ilmaisia parkkipaikkoja, vinkkaavat Pietilä, Teija Ketola ja Lehto.

Vauvaleffasta lisää 19.3.2013 Kunnallislehdessä.

1 KOMMENTTI

  1. Hieno juttu, että Paimiossakin tuo on oivallettu, että perheen pienimmille järjestetään yhteistä toimintaa, jossa myös palvelut ja erityistarpeetkin ovat huomioitu. Vanhemmille sekä pienokaisille tuo on tärkeä sosiaalinen tapahtuma ja kanssakäyminen; yhteisöllisyyttä parhaimmillaan ja ajatustenvaihtoa varmasti tulee sekä tutustumisia muihin pienten lasten vanhempiin. Elokuvateatteri Kino on oivallinen paikka kohtaamiseen leffan (elokuvan) katselun lomassa. Yhteistyö eri järjestöjen välillä antaa enemmän mahdollisuuksia.
    Olen huomannut, että näitä vauvaleffoja esitetään muissakin elokuvateattereissa eri teemojen ja tapahtumien merkeissä.
    Mukavia hetkiä leffan merkeissä Paimion Kinossa:)

Kommenttien lisääminen on estetty.