Poliisi kyselee havaintojen perään Kaarinassa

0

Poliisi kaipaa havaintoja ulkomaalaisista murtomiehistä, joiden epäillään liittyvän talomurtojen sarjaan. Toistaiseksi viimeinen havainto tekijöistä on Kaarinan Kesämäestä tänään keskiviikkona 6.3.2013 kello 10.40 aikaan ja auton liikkeistä viime päivien aikana jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin.
Autolla liikkuu 2-5 ulkomaalaista miestä jotka saattavat liikkua tällä hetkellä missä tahansa Etelä-Suomessa.
Poliisi pyytää yleisön apua ja kaikkien mahdollisten asiaan liittyvien havaintojen ilmoittamista lähimmälle poliisille koskien myös muita kuin em. ajoneuvoa ja siihen liittyviä henkilöitä. Tekijät ovat liikkuneet ainakin tummansinisellä Volkswagen Touran tila-autolla, joka on Liettuan rekisterikilvissä GAH931.Murtomiehiä on liikkunut Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella nyt maaliskuun alussa. Kuun vaihteen jälkeen on tapahtunut lähes 20 omakotitalomurtoa, joissa on anastettu elektroniikkaa ja koruja ja joiden tekijöiksi on syytä epäillä liettualaisia ammattirikollisia.
Murtoja on tapahtunut paitsi Satakunnassa Raumalla, Kankaanpäässä, Akaalla ja Porissa, myös Turussa ja Kaarinassa useita eri omakotialueilla.