Poliisi toivoo vinkkejä ja valppautta!

0

Poliisi toivoo lavean asuntomurtoryppään selvittelytyöhön jälleen kansalaisten apua. Murtosarjaan syyllisiksi epäiltyjen viiden liettualaismiehen joukko vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä lähes 20 asuntomurtoon, joiden tutkinnan johto on keskitetty tässä vaiheessa Varsinais-Suomen poliisilaitokselle.
Poliisi epäillee miesten syyllistyneen Varsinais-Suomessa ainakin kuuteen murtoon, Satakunnassa seitsemään ja Pirkanmaalla yli kymmeneen asuntomurtoon ja ainakin kahteen murtoon Keski-Suomessa. Tutkinnan avuksi poliisi pyytää edelleen vihjeitä 1.-8 3.2013 täälläkin liikkuneesta ja Liettuan rekisterissä olevasta tummansinisestä Volkswagen Touran tila-autosta ja siinä olleista 1-5 miehestä ja mahdollisesti omakotialueilla yksin tai kaksin liikkuneista ulkomaalaisista lyhyehköistä miehista.
Uusia murtoja on tapahtunut myös eilisen päivän ja viime yön aikana ja murtomiehet ovat vierailleet ainakin Rymättylässä, Raumanseudulla, Jokioisissa ja Pirkanmaan seudulla.  Murtoihin saattaa liittyä tummansininen, vanhempaa mallia olev  porrasperäinen BMW -henkilöauto, josta mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisille.
Näyttää siltä,  että ulkomaalaiset rikosryhmät ovat tiivistamässä taas kevättä kohti tahtiaan ja poliisi ottaa vakavasti vähäisetkin vihjeet epäilyttäviin ajoneuvoihin ja henkilöihin liittyen.