Huippuliigassa odotetut kärkinimet

0
Naisten Huippuliigan melko odotettu kärkikolmikko; Venla Niemi (vas.), Minna Kauppi ja Merja Rantanen.

Viikonlopun hieno, aurinkoinen kevätsää takasi optimaaliset olosuhteet FinnSpring-suunnistukseen Sauvossa Suojalan seuramajalta käsin. Lauantaina noin 2600 suunnistajaa kisasi henkilökohtaisessa pitkän matkan kilpailussa, jossa aikuisten eliittisarjoissa taisteltiin tv-kameroiden edessä Huippuliigan toisen osakilpailun sijoituksista ja pisteistä. Sunnuntaina taas oli vuorossa viestit kaikkiaan 15 eri sarjassa.
Myöhäinen kevään tulo myöhästytti lumien lähtöä, ja monet kevään kisoista jouduttiin tästä syystä perumaan kokonaan. Sauvossa siis avattiin Paimion Rastin ja Sauvon Urheilijoiden isännyydessä kotimainen ”lumeton” suunnistuskausi.

Lue lisää tiistain lehdestä 30.4.

http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kunnallislehti_paimio?rs_id=3012

Naisten Huippuliigan melko odotettu kärkikolmikko; Venla Niemi (vas.), Minna Kauppi ja Merja Rantanen.