“Iloiset keittiömestarit” asialla?

0
Ilokaasupatruuna on näin pieni, kuten vieressä oleva sormiparisto osoittaa.

Muutama viikko sitten poliisi teki kotietsinnän Paimion Ylä-Vistalla. Asunnossa 14-vuotiaat olivat humalassa, parikymppiset aineissa.
– Neljän vuoden takaisissa kannabiksesta kiinnijääneissä ei montaakaan ole, jotka ovat nyt kuivilla. Osa on siirtynyt selvästi kovempiin aineisiin, kuten amfetamiini ja LSD. Netistä tilataan näitä design-huumeita, LSD-tarroja ja tabletteja, sanoo ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä Varsinais-Suomen poliisista.
Ilokaasuampulleista Aro-Heinilä on hyvin huolissaan, siinä missä viinabongistakin, jonka avulla höyrytetään alkoholi suoraan henkeen.
– Todellisuutta on se, että porttiteoria valitettavasti toimii. Nämä ”iloiset keittiömestarit” leikkivät hengellään. Patrullista saatu kymmenien sekuntien huumaava vaikutus ei riitä, nopeasti perään tarvitaan lisäannoksia. Uhkana on hengityksen pysähdys, tukehtuminen.

http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kunnallislehti_paimio?rs_id=3012

Ilokaasupatruuna on näin pieni, kuten vieressä oleva sormiparisto osoittaa.