Kaksikko palkittiin kuusikkotapahtumassa

0
Kuvassa vasemmalta: Kulttuurikunniamaininnalla palkitut arkkitehti Viri Teppo-Pärnä, elokuvateatterinhoitaja Jari Mäkilä, vapaa-aikatoimenjohtaja Marja Turpeinen ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Toni Salminen. Kuva Paimion kulttuuripalvelut.

Paimion sivistys- ja vapaa-aikalautakunta jakoi Kulttuurikunniamaininnat lauantaina Kevät6:kko tapahtumassa. Toistamiseen jaetun kunniamainininnan saivat arkkitehti Viri Teppo-Pärnä sekä elokuvateatterinhoitaja Jari Mäkilä.Viri Teppo-Pärnälle kunniamaininta myönnettiin kulttuurimaiseman ja perinnerakentamisen arvojen näkyvästä ja merkittävästä puolustamisesta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Jari Mäkilälle kunniamaininta myönnettiin hänen tekemästään työstä elokuvateatteritoiminnan hyväksi Paimiossa.

Lue lisää lehdestä 16.4.

Kuvassa vasemmalta: Kulttuurikunniamaininnalla palkitut arkkitehti Viri Teppo-Pärnä, elokuvateatterinhoitaja Jari Mäkilä, vapaa-aikatoimenjohtaja Marja Turpeinen ja sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Toni Salminen. Kuva Paimion kulttuuripalvelut.