Motoristi menehtyi

0

Maanantaina Kaaritiellä tapahtunut raju yhteenajo vaati uhrin, sillä moottoripyörää kuljettanut keski-ikäinen mies menehtyi vammoihinsa myöhemmin sairaalassa. Kaaritien ja Teollisuustien risteyksessä maanantaina kolmen aikaan iltapäivällä sattuneella kolarilla ei ole ulkopuolisia silminnäkijöitä. Kaksi todistajaa kertoo kuitenkin kuulleensa voimakkaan moottoripyörän kiihdytysäänen hieman ennen törmäysäänen kuulumista. Moottoripyörän jarrutus- ja raahautumisjälkien sekä todistajien kuulohavaintojen perusteella moottoripyöräilijän epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta. Tapahtumapaikalla oleva nopeusrajoitus on 50 km/h.
Henkilöauto tuli Teollisuustietä Kaaritien risteykseen ns. kolmion takaa ja oli juuri kääntymässä vasemmalle Kaaritielle. Törmäyksessä moottoripyörä kaatui ja törmäsi henkilöauton kylkeen.