Rouskis kerää vaarallista jätettä

0

Rouskiksen vaarallisten jätteiden keräys alkaa jälleen toukokuun ensimmäisenä lauantaina. Keräysautojen pysähdyspaikkoja on yli 50. Paimiossa ja Sauvossa pysähdytään lauantaina 18. toukokuuta: ABC Tammisillassa (kello 8.00 alkaen), K-Supermarketissa (9.00), Kyysilän koululla (10.20), Teboililla (11.40), Torikassa (12.30) ja Sauvon kunnanvirastolla (13.30).
Kotitaloudet voivat viedä Rouskiksen kiertävään keräykseen maksutta jäteöljyn lisäksi maaleja, liuottimia, akkuja, paristoja, loisteputkia, energiansäästölamppuja ja lääkkeitä. Keräyspaikalle ei tule jättää vaarallisia jätteitä, vaan jätteet tulee luovuttaa kerääjille henkilökohtaisesti, jotta jätteistä ei aiheudu vaaraa.
Kiertävät keräysautot eivät pysty ottamaan vastaan aivan kaikkia vaaralliseksi jätteeksi määriteltäviä jätteitä. Painekyllästetty puu, asbesti, sähkölaitteet ja muut kodinkoneet voi viedä Salon Korvenmäen jätekeskukseen tai vaihtoehtoisesti Paimion, Perniön tai Kemiönsaaren jäteasemille.