Sotaveteraanit saavat ilmaiset lukulasit

1

Specsavers lahjoittaa kansallisen veteraanipäivän kunniaksi kaikille sotaveteraaneille ilmaiset lukulasit. Lahjoituksen tarkoituksena on tukea ikäihmisten näönhuoltoa, jossa on vielä parantamisen varaa. Specsaversin TNS Gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan jopa puolet yli 70-vuotiaista vastaajista koki, että heikko näkö vaikeuttaa arkielämää.
Sotaveteraanit voivat lunastaa lukulasit kaikista Suomen Specsavers Optikko -liikkeistä 24.-27.4.2013.  Lähimmästä liikkeestä voi varata ilmaisen optikon näöntarkastusajan soittamalla etukäteen tai kysymällä vapaita aikoja paikan päällä.

1 KOMMENTTI

  1. Kaunis ajatus- paitsi, että kyseinen lappu tuli TÄNÄÄN Jyväskylän kaupungin kuoressa veteraanille!! Melkoinen pettymys kun olisi pitänyt tietää jo viikko sitten.

Kommenttien lisääminen on estetty.