Asfalttia teille

0

Tämän kesän päällystystyöt alkoivat Varsinais-Suomessa viime viikolla. Turun seudulla ensimmäisenä kohteena on valtatie 10 Ravattulan kohdalla Kaarinassa. Kymppitie saa Ravattulassa uutta pintaa runsaan puolentoista kilometrin matkalla.
Päällystysmäärät ovat viime vuosina tasaisesti vähentyneet. Rahoituksen niukkenemisen ja bitumin hinnannousun johdosta vähäliikenteisten teiden kuntoa ei tällä hetkellä pystytä parantamaan lainkaan. Päällystyskohteiden valinnassa ovat etusijalla vilkasliikenteiset päätiet.
Yleisestä niukkuudesta huolimatta Paimion ja Kaarinan tiestöt saavat tänä vuonna kohtalaisen paljon uutta päällystettä.  Sauvo joutuu tuttuun tapaan kärsimään niukkuudesta. Sauvon kunnan alueella ei ole tänä vuonna ainoatakaan ELY-keskuksen rahoittamaa päällystyskohdetta.
Lue lisää lehdestä tiistaina 14.5.

http://www.rd.kuntsari.fi/?p=355

Asfalttia vedetään tielle nyt Ravattulassa.