Bioferme voitti taas Tähtituote-kisan

1

Kaarinalainen Bioferme Oy voitti Tähtituote-kisan, nyt jo toistamiseen. Yrityksen Smoothie-kaurajuoma palkittiin vuonna 2009, tämän vuoden voitto tuli yrityksen kehittämästä kaurapohjaisesta Oatrim-painonhallintajuomasta.
Bioferme tunnetaan maidottomista, kaurapohjaisista tuotteistaan. Oatrim-juomaan on lisätty kauran lisäksi konjac-kasvin juurimukulasta uutettua glukomannaania, joka sisältää paljon kuitua ja sitoo vettä, minkä vuoksi sen luvataan lisäävän kylläisyydentunnetta ja auttavan hallitsemaan ruokahalua.

1 KOMMENTTI

  1. Paljon onnea Biofermelle ! Myös Versolle voitto on jo toinen peräkkäin ! Vuoden 2012 tähtituote VALO24h oli Verson luoma , kuten tänä vuonna Oatrim – tuoteperhe. Olemme todella iloisia myös Versossa, että Suomessa rakennetaan ihan uusia tuotebrändejä markkinoille, joilla voisi olla myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.

Kommenttien lisääminen on estetty.