Motellia puretaan

0
Motelli vedetään maan tasalle.

Ohikulkijat sen ensimmäiseksi raportoivat: Hotelli Valtatie 1:n päärakennuksen purku alkoi viime viikon lopulla, ja vappuaattona alkoi näkyä jo selvää jälkeä. Eilen torstaina aamupäivällä kaivinkone kraappi alas rakennuksen ravintolapäätyä. Purkutyötä urakoi Etelän Rakennus Oy.
Paimion kaupungin rakennusvalvonta on myöntänyt purkuluvan tässä vaiheessa hotellin päärakennukselle. Sauvolainen metalli- ja rakennusalan yrittäjä Pertti Huuhka kertoo, että alueen muutkin rakennukset tullaan purkamaan myöhemmin. Huuhka osti Hotelli Valtatie 1:n kiinteistön maaliskuussa.
– Päärakennus lähtee matalaksi nyt, muiden rakennusten aikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta ei niillä millään ole mitään muuta virkaa, purkukuntoisia ovat, Huuhka katsoo.

Lue lisää lehdestä huomenna perjantaina 3.5.

http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kunnallislehti_paimio?rs_id=3012

Motelli vedetään maan tasalle.