Seudun lukioiden uudet ylioppilaat

1
Uudet ylioppilaat julkistettiin kouluille tänään.

Paimion lukion uudet ylioppilaat kevät 2013:   Aamurusko  Janne,  Ahtinen  Tiia, Alakylä Kasperi, Ansamaa Maria, Aromaa Milla, Haajanen Julia, Haarakallio Henna, Happo Laura, Heikonen Juho, Heininen Mikael, Heino Wille, Hentula Kalle, Hokuni Pauliina, Hyvönen Suvi, Junnila Jani, Kallio Emilia, Kallioniemi Esa, Kantonen Katriina, Kaskinen Henna, Kotiranta Anni, Kulmala Maria, Laitinen Vilma, Lehtinen Miko, Lehtinen Valtteri, Lehtonen Olli, Lempiäinen Linda,  Lintula Inkeri,  Louhola Jesse, Mikkola Meri, Muurinen Niko, Müller  Samuli, Müller  Sofia, Myllyperkiö  Jenni, Määttänen Veera, Nousiainen Kiira, Nummela Jenni, Nuolioja Pihla, Nyman  Nea-Julia, Oksa  Anniina, Palenius Ville, Peippo Tuulia, Peltola Sanni, Pentikäinen Jaakko,Perälä Leena, Pesonen  Emilia, Pätäri Juulia, Saarinen Anne, Saarinen Jenna, Salminen Ella, Salminen  Jessica,Salminen  Salla, Silvander Sonja, Sormunen Henna, Suomi  Juho, Särvä Ida, Taipaleenmäki Juuso, Takkula Tuomas,  Tammisto Henna, Tenhunen Iina, Tolonen  Jaakko, Tuominen  Antti, Valliranta  Valtteri, Vepsäläinen Elina, Vesanto Aleksi, Viljanen  Rasmus, Virtanen Mikko, Virtanen  Oona.

Kaarinan Lukion uudet ylioppilaat kevät 2013: Aaltonen Pinja, Ahlqvist Jesse, Ahti Kreetta, Carpelan Rebecca, Elo Eveliina, Grundsten Sara, Gusani Sami, Gustafsson Janina, Harjula Lotta, Hietanen Petteri, Hiltunen Mikael, Hirsimäki Mikko, Huhtinen Werneri, Hussi Sini, Hyytiäinen Teemu, Hämäläinen Minna-Leena, Jokinen Iina, Juntunen Joel, Järviö Laura, Kallio Henna, Karvonen Elias, Kemppainen Fanni, Kilpinen Sanna, Kim Maria, Koho Mikael, Koivu Eemeli, Kolehmainen Laura, Kuru Hannu, Kylmänen Noora, Laakso Kristina, Laamanen Lotta, Lahti Tomi, Lehtinen Aleksi, Lehto Aarni, Lehtonen Ville, Lintusaari Olli, Lipponen Aarni, Majapuro Kaisa, Malmborg Miisa, Mattila Ilkka, Meklin Markus, Meltola Juho, Moilanen Jere, Murto Markus, Muuriaisniemi Eeva, Muuriaisniemi Jenni, Myllylä Aleksi, Myllylä Juha, Mäkitalo Santeri, Niemelä Kia, Niemi Joonas, Nieminen Rebekka, Nurmi Tuomas, Nyman Joel, Nyman Kaija, Ojala Iida, Oksanen Roosa, Pasanen Tiina, Peippo Krisse, Peltomaa Kaisa, Peri Maija, Peräkylä Ida, Rainti Elina, Raivonen Lassi, Rantanen Jarkko, Rapo Rami, Rinne Valtteri, Rossi Pauli, Ruohomäki Anton, Ruohonen Heidi, Rytö Samuli, Röyskö Henriikka, Saarinen Janna, Saario Ville, Saurén Jeanette, Sintonen Niki, Soon Mikko, Spets Heidi, Suomalainen Elsa, Suominen Jere, Suominen Reetu, Suominen Samuli, Taipaleenmaki Eeva,  Takkula Anniina, Tamminen Laura, Tirkkonen Helena, Tuominen Aleksi, Uotila Susanna, Vainio Aino, Vauhkonen Elina, Vavuli Arttu, Veijola Viljami, Vettenranta Jere, Viitanen Teemu, Virtanen Juuso, Virtanen Santeri, Virtanen Ville Valtteri, Virtanen Ville Vesa, Vuorio Joel, Vuorisalo Matti, Väisänen Niko.

Kaarinan aikuislukiosta valmistuvat ylioppilaiksi tänä keväänä seuraavat kokelaat;

Alanne Aarni Paimio, Jansson Tommi Turku, Johansson Nora Turku, Kanervo Santeri Kaarina, Ketola Sinikka Kaarina, Konkola Marianna Kaarina, Koskinen Toni Kaarina, Laine Max Kaarina, Leppänen Ossi Kaarina, Niklander Jake Kaarina, Nisula Aino Kaarina, Oikelmus Soila Turku, Rajanto Mauri Turku, Saaripuu Timo Turku, Sokajärvi Pentti Turku, Tapala Oskari Kaarina, Toiviainen Henri Kaarina ja Valtola Minna Turku.

Suomen kristillisen yhteiskoulun ylioppilaat kevät 2013: Allen-Mersh Kim   (Kaarina), Dejanova Maria (Vihti), Eskola Aki (Raisio), Haapasalo Karel  (Tornio), Heikkilä Rita   (Kaarina), Häkkinen Janrik (Ylöjärvi), Leinonen Saila (Tampere), Nieminen Sari (Rauma), Paavilainen Aleksi (Tampere), Pikkuaho Pietari (Kaarina), Rantula Markus (Turku), Suonikko Sonja (Kaarina), Virtanen Olli-Pekka (Kaarina)

 

Kerttulin lukiosta saavat ylioppilaslakin tänä keväänä seuraavat kaarinalaiset:   (Aurajoen yksiköstä.)  Bergskaug Eemeli, Kanerva Olli, Kemppi Juliette, Keto-Tokoi Joni, Oivanen Antti, Rantanen Eetu, Sirén Tuula sekä (Kupittaan yksiköstä:)  Asibol Alexei, Fjäder Alex, Koivunen Nea, Moisio Anni, Rantasalo Tuuli, Seittenranta Karoliina, Sibakov Mikael, Tuomaala Suvi

Kunnallislehti julkaisee paikallisten lukioiden nimilistat heti kun niitä saadaan. Muualla esim. Turun lukioissa kirjoittaneiden nuorten kotipaikkatietoja eivät koulut anna, joten näitä tietoja julkistetaan vain, jos ne luotettavasti toimitukselle ilmoitetaan.

Uudet ylioppilaat julkistettiin kouluille tänään.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.