Roskapäätös voi poikia valituksen

0
Kuka kuskaa roskasi?

Kiinteistöjen haltijoiden itse järjestämä jätteenkuljetus säilyy Paimiossa ja Sauvossa jatkossa. Rouskiksen osakaskuntien jätehuoltolautakunta päätti äänin 6-3, että yksityisten kiinteistöjen omistajien pitää järjestää jätteenkuljetus sopimusperusteisesti alan yrittäjien kanssa. Lautakunta ohitti päätöksessä sen, että selvitysten mukaan Sauvossa lähes 40 prosenttia ja Paimiossa noin yhdeksällä prosentilla kiinteistöistä ei ole tällaista kiinteistökohtaista sopimusta, ja niissä kunta on järjestänyt paikkaavan kuljetuksen. Lautakunnan päätös tarkoittaa, että  tämä kunnan järjestämä paikkausjärjestelmä ajetaan alas niin pian kuin mahdollista.
Jätehuoltoasiamies Satu Ojala Rouskiksesta myöntää, että odotettavissa lienee jonkinasteinen kaaos, mikäli nyt sopimusperusteisen jätteenkuljetuksenulkopuolella olevia kiinteistöjä ei saada pikaisesti jätteenkuljetuksen piiriin. Todennäköisesti päätöksestä myös valitetaan, ja silloin katsotaan, onko se nykyisen jätelain mukainen.

Lue lisää lehdestä perjantaina 24.5.

http://www.rd.kuntsari.fi/?p=355

Kuka kuskaa roskasi?