Taas raju ylinopeus

0

Keski-ikäinen mies ajoi henkilöautolla 176 km/h nopeudella moottoritiellä Paimiossa äitienpäivänä puoli neljän aikaan iltapäivällä. Ylinopeuden suuruuden vuoksi asiaa tutkitaan nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tuomio ja ajokiellon pituus määrätään aikanaan käräjäoikeudessa.
Henkilöautoon oli murtauduttu Kaarinassa Isännänkatu 13 pysäköintialueella 11.-12.5. välisenä yönä. Autossa ei ollut havaittavissa mitään murtojälkiä. Autosta oli anastettu Adidaksen lenkkarit ja verryttelypuku, työkalupakki ym. irtainta omaisuutta.
Kaarinassa Emännänkadulla jäi viime perjantaina kello 17.30 kiinni henkilöautoa kuljettanut mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Tämä oli miehelle jo viidestoista kerta vuoden sisällä, kun hän jäi kiinni ajokortitta ajosta. Lisäksi miehen kuljettamassa autossa oli väärät rekisterikilvet, auto oli katsastamaton ja autosta oli verot maksamatta.
Keski-ikäinen mies kuljetti mopoa vahvasti päihtyneenä Kaarinan keskustassa torstaina iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisiasemalla tarkkuusalkometriin lukemat 0.94 mg/l. Asiaa tutkitaan nimikkeellä törkeä rattijuopumus.
Toisen keski-ikäisen miehen epäillään kuljettaneen henkilöautoa päihtyneenä Laasmäenkadulla. Sivullinen ilmoittaja oli nähnyt kuinka mies oli ajanut paikalle ja vaikuttanut päihtyneeltä noustessaan autosta. Mies aikoi lähteä ajamaan uudelleen, mutta ilmoittaja meni kysymään miehen ajokuntoa ja kertoi soittavansa poliisit paikalle. Tämän jälkeen mies lähti kävellen paikalta.
Poliisi tavoitti miehen myöhemmin lähistöltä ja tuolloin mies puhalsi alkometriin lukemat 1.06 mg/l.  Asiaa tutkitaan nimikkeellä törkeä rattijuopumus.