Töytäisi rullaluistelijaa, pakeni paikalta

0

Rullaluistelijan ja henkilöauton välinen törmäys tapahtui Pyhän Katariinan Tien ja Marsukadun risteyksessä 27.5. klo 19.50 aikaan.

Rullaluistelija oli tullut Pyhän Katariinan Tien vierellä kulkevaa kevyen liikenteen väylää pitkin Haritun suunnasta kohti Kaarinan keskustaa. Marsukadulta tuli kovaa vauhtia musta BMV -merkkinen henkilöauto, jonka kuljettaja rullaluistelijan havaittuaan jarrutti voimakkaasti, mutta sai auton pysähtymään vasta suojatiellä aivan luistelijan edessä. Luistelija törmäsi auton oikeaan kylkeen.  Kun hän nousi ylös, kuski peitti kasvonsa kädellä ja pakeni paikalta voimakkaasti kaasuttaen Haritun suuntaan.

Rullaluistelijan mukaan kuljettaja oli noin 20 -vuotias ja hänellä oli lyhyet, suorat ja poikkeuksellisen mustat hiukset. Luistelija selvisi ruhjevammoilla.

Poliisi on kiinnostunut kaikista tapaukseen liittyvistä tiedoista, jotka voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 050-4561815