Vistan koululla nousi vihreä lippu

2

Vistan koulu on siirretty Kestävälle Vihreä lippu -tasolle tunnustuksena vuosia kestäneestä pitkäjänteisestä ja korkeatasoisesta ympäristökasvatustyöstä. Siirtoa juhlistettiin tänään perjantaina, kun koulun salkoon nostettiin aamupäivällä Vihreä lippu merkiksi ympäristöystävällisestä koulusta koko Paimiolle.
– Vihreä lippu on kansainvälinen ympäristökasvatusohjelma. Ympäristökasvatus ja ympäristön huomioiminen arjen käytännöissä ja valinnoissa ovat muodostuneet kiinteäksi ja pysyväksi osaksi koulun toimintaa. Nuoret ovat Vihreä lippu -projekteissamme aktiivisia vaikuttajia ja toimijoita aikuisten rinnalla niin päätöksenteossa, suunnittelussa, toteutuksessa kuin tulosten arvioinnissakin. Näin he saavat myönteisiä kokemuksia yhteisiin asioihin vaikuttamisesta, kertoo hanketta koordinoiva opettaja Virpi Pihlaja-Niinistö.

2 KOMMENTIT

  1. Koulun talkkarina työskelleenä en allekirjoita moisen tunnustuksen antamista koululaisillemme. Kyllä sai roskia kerätä kolmella pävittäisellä kierroksella urakalla. Ja katsokaapa kadunvarsia – ei saada roskia jäteastioihin vaikka olisivat aivan vieressä… Surullista!

Kommenttien lisääminen on estetty.