Näitkö ammuskelijan?

0

Poliisi kaipaa tietoa Saaristotiellä sattuneesta oudosta ammuskelutapauksesta. Kaarinassa Kuusistossa Saaristotiellä ammuttiin 2.6.2013 kello 03.50 ilmakiväärillä takana ajavasta henkilöautosta edellä ajavan henkilöauton takalasiin, joka meni rikki. Sen jälkeen auto, josta oli ammuttu, kääntyi Paraisten suuntaan. Takana ajavasta autosta ei ole tässä vaiheessa muuta tietoa, kuin että se oli punainen henkilöauto ja mahdollisesti Hatchback- mallinen, ja että autolla oli ajeltu Paraisilla illan aikana.

Autossa, jonka takalasi rikkoontui, oli neljä henkilöä, mutta kukaan ei loukkaantunut. Asiaa tutkitaan törkeän pahoinpitelyn yrityksenä. Jos jollain on tietoa ampumisen jälkeen Paraisille kääntyneestä, ja Paraisilla illan aikana ajaneesta punaisesta henkilöautosta, niin tiedot pyydetään ilmoittamaan Kaarinan poliisille numeroon 050/4561815.