Paimiossa pahoinpitely juhannuksena

0

Paimiossa sattui törkeä kotirauhan rikkominen ja pahoinpitely juhannuspäivän iltana. Kaksi alle kolmikymppistä paimiolaista miestä tunkeutui väkivalloin Vistalla sijaitsevaan omakotitaloon ja pahoinpiteli talon isäntää. Syyllisiksi epäillyt miehet tavoitettiin välittömästi teon jälkeen tekopaikan lähistöltä ja otettiin kiinni.
Kaarinassa otettiin eilen sunnuntaina Isännänkadulla kiinni autoilija, jota epäillään rattijuopumuksesta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta: Kaarinalainen noin nelikymppinen mies oli puolen päivän aikaan liikkeellä katsastamattomalla ja ajoneuvoverot maksamatta olevalla henkilöautolla ja puhalsi 0,74 promillea.
Juhannuksen aikaan kierteli varkaita ainakin Loimaan seudulla; juhannuspäivänä puoli kolmen aikaan siellä otettiin kiinni ulkomaalainen mies, joka oli kierrellyt ilman asukkaita olevien talojen pihoissa ja yrittänyt löytää sisäänpääsyä ikkunoista tai ovista. Myös samaan seurueeseen kuuluneet kaksi, niin ikään talojen ja asumusten pihoissa kierrellyttä naista otettiin poliisin huostaan.