Ajelua vastaan tulevien kaistalla

0

Miksi kuljettajilla on hirveä kiire näin kesäaikaan, tuumii Varsinais-Suomen poliisi, joka sai torstaipäivän mittaan paitsi lukuisia ilmoituksia ylinopeutta ajavista kuljettajista niin myös muistakin tieliikennesäännöksien piittaamattomuuksista, esimerkiksi kahdesta kuljettajasta jotka ajelivat vastaan tulevan kaistaa käyttäen. Toisessa tapauksessa oli kyseessä henkilöauto Kaarinassa, toisessa moottoripolkupyörä Turussa.
Poliisi muistuttaa myös omaisuuden suojaamisesta. Esimerkiksi kulkuneuvoihin ei tule jättää näkyville säilytykseen mitään arvokasta.  Myöskään levon aikana ei tule jättää asunnon ikkunoita eikä ovia auki esimerkiksi vilvoituksen takia. Lisäksi polkupyörien turvalliseen säilyttämiseen tulee kiinnittää huomiota.
Kunnolliset lukot ainakin hidastavat pyörävarkauksien tekemistä.