Mies löi kirveellä koiralta hännän lähes irti

1

20-vuotias mies löi kirveellä koiran hännän lähes kokonaan irti Kaarinassa maanantaina 8.7. aamulla.
Aluksi mies oli lyönyt ja potkinut koiraa, jolloin koira oli purrut miestä sormeen. Tästä suivaantuneena mies haki autotallista kirveen, jonka kanssa jahtasi koiraa, kunnes he päätyivät parvekkeelle. Sen jälkeisille tapahtumille ei ole silminnäkijää, mutta koiran peräpäästä valui runsaasti verta, kun mies ja koira palasivat parvekkeelta sisälle asuntoon.
Paikalle kutsuttu eläinlääkäri vei koiran tutkittavaksi, jolloin selvisi että koiran hännäntöpö oli leikkaantunut irti lähes kokonaan.
Koira on miehen ja hänen tyttöystävänsä yhteinen. Koira jäi toistaiseksi eläinlääkäriaseman hoiviin. Asiaa tutkitaan nimikkeellä eläinsuojelurikos.

1 KOMMENTTI

  1. Tuollainen kaveri on alhaisista alhaisin,ei pitäisi ikinä antaa mitään luontokappaletta hänen hoiviinsa,ei ihmistä eikä eläintä.Kyllä pitää olla huono itsetunto,kun puolustuskyvyttömän kimppuun käy.Hakeudu hoitoon välittömästi ja häpeä.Olet kuvottava.

Kommenttien lisääminen on estetty.