Ruisrock rajoittaa veneilyä

0

Varsinais-Suomen poliisilaitos rajoittaa Ruissalon Kansanpuiston edustan vesialueen vesiliikenteen pysähtymistä merkityllä väylällä ja sen läheisyydessä Ruisrockin takia pe 05.07. klo 12.00 – su 07.07. klo 24.00. Rajoitusta valvovat järjestyksenvalvojat, rajavartiolaitos ja poliisi.
Ankkuroiminen on kiellettyä merkityllä laivaväylällä ja sen ulkopuolella rantaan saakka väylän molemmin puolin, pois lukien Hirvensalon puolella oleva pursiseuran edustalla oleva lahti. Kiellettyä on myös hetkellinenkin pysäyttäminen tai edestakainen tarpeeton ajo merkityllä laivaväylällä ja väylän ulkopuolella Ruissalon puoleisella osalla Kansanpuiston laiturin kaupunginpuoleisesta reunasta Jänissaaren loiston tasalle asti. Niin ikään veneestä uimaan lähteminen on kiellettyä rajoitusalueella.