Nuppulan toiminta jatkuu sittenkin Piikkiössä

0

Mannerheimin Lastensuojeluliiton väki Piikkiössä sai jännittää viime tiistaihin saakka sitä, jatkuuko Nuppulan kerhot vai ei. Viimein tuli tieto, että kaupunki rahoittaa kerhot – ainakin syksyn osalta.
– Nuppulan tulevaisuutta on jouduttu pitämään täysin avoimena. Minkäänlaista toimintaa ei voida aloittaa, jos emme saa avustusta. Yksinään emme voi pyörittää kerhoja, kertoo MLL:n Piikkiön osaston puheenjohtaja Johanna Vilén.
Kovin varma Nuppulan tulevaisuus ei edelleenkään ole. Syksyn aikana kaupunki miettii ensi vuoden tilannetta. Ainoa kerho, jonka jatkuminen Nuppulassa on taattu, on vapaaehtoisvoimin vedetty perhekahvila.
Samassa rytäkässä Nuppulan kerhotoiminta on yleisesti kokenut mullistuksen. Aamu- ja iltapäiväkerhoja ei enää ole.
– Viime keväänä kaupunki ilmoitti, että meillä IP poistuu ja menee koulun alaisuuteen. Samalla kaupunki esitti toiveen, että panostaisimme varhaiskasvatukseen, Vilén toteaa.
ja ei juurikaan ollut.

Lisää lehdessä tänään 27.8.!