Peimari-Areenaa työstetään

0
Peimari-Areenan yhteistyökumppanit luetellaan rakentamisaikaisessa infotaulussa.

Peimari Areena -nimellä kulkevan hallin rakennustyöt edistyvät lupaavasti Sauvossa. Yksityisenä hankkeena toteutettava jalkapallohalli sijoittuu urheilukenttäalueen kupeeseen Kirveskalliontien päähän. Sokkelipalkkien asennukset ovat käynnissä paraikaa  ja teräsrakenteiden rungotkin ovat jo tontilla.
– Alkuperäinen aikataulu oli, että halli olisi ollut käytössä marraskuussa, kun ulkopelikausi päättyy, mutta siihen ei ehkä päästä. Kevät oli kylmä ja routa pysyi pitkään, ei päästy paaluttamaan ja aloitus myöhästyi. Sitoumusta valmistumisen aikataulusta ei uskalla antaa, mutta tulevalla talvikaudella kuitenkin, sanoo Peimari Areena Oy:n tiedotuksesta vastaava Maija Dahl.
– Hallin valmistumisen aikatauluttaminen on vaikeaa myös koska tämä on tällaista talkootyötä ja yhteistyökumppanit tekee heille sopivan aikataulun mukaan.
Lue lisää lehdestä 9.8.!

Peimari-Areenan yhteistyökumppanit luetellaan rakentamisaikaisessa infotaulussa.