Rölli valtaa Sipilänmäen

0
Tammipartion tämänvuotisen näytelmän ohjaa Anna Hellstén (keskirivissä oikealla). Pikkuhumpuukeja ja metsäneläimiä näyttelevät muun muassa Siiri Reini, Veera Hilakari, Peppi Porjo, Siiri Puustinen ja Saga Porjo. Takana seisovat Meri Leppänen eli Sointu Lerkkonen, maahiskeiju Riina Virtanen, maskeeraaja Venla Silmunen, Rölli eli Lauri Jokinen, humpuukien ylipapitar Fanni Silmunen, iso-Rölli eli Jouko Kallio sekä Jorma Hellstén eli Kaino Seesteinen.
Tammipartion tämänvuotisen näytelmän ohjaa Anna Hellstén (keskirivissä oikealla). Pikkuhumpuukeja ja metsäneläimiä näyttelevät muun muassa Siiri Reini, Veera Hilakari, Peppi Porjo, Siiri Puustinen ja Saga Porjo. Takana seisovat Meri Leppänen eli Sointu Lerkkonen, maahiskeiju Riina Virtanen, maskeeraaja Venla Silmunen, Rölli eli Lauri Jokinen, humpuukien ylipapitar Fanni Silmunen, iso-Rölli eli Jouko Kallio sekä Jorma Hellstén eli Kaino Seesteinen.

Piikkiön tammipartiolaisten lastennäytelmä Pelastakaa Röllimetsä saa ensi-iltansa Sipilänmäellä  tiistaina 6.8.

Näytelmässä Röllimetsän rauha järkkyy, kun Humpuukit ryhtyvät roskaamaan metsää ja Humpuuki Oy:n johtaja suunnittelee paikalle huvipuistoa.

Kunnallislehden toimittaja kävi kurkistamassa torstaina, missä mallissa Röllimetsä on. Tunnelmalliset lavastemaisemat olikin juuri maalattu, metsän puut olivat kohonneet korkeuksiin ja pikkuhumpuukien hiuksia pörrötettiin ja naamoja mustattiin.

Tuottaja Elina Hilakari kertoo, että Rölli-näytelmää haviteltiin Tammipartioon monta kertaa, mutta aiempina vuosina joku muu teatteri oli ehtinyt napata sen.

– Luonnonsuojelu-aihe liippaa läheltä partiolaisia. Lisäksi Rölli on nyt in, sille on tullut ikään kuin uusi aalto.

Lavalle pääsee 6 aikuista ja 11 lasta.

Lisää Tammipartion Rölli-näytelmästä 6.8.2013 Kunnallislehdestä.