Vistan Kinossa syksyn ensimmäinen leffa perjantaina

0
Harri Joukas ja Teija Ketola esittelevät ilolla siistittyä Kinon aulailmettä. Kaivattu popcornlaite näkyy taustan kioskissa.

Perjantaina tutussa Kinossa Paimiossa käynnistyy syksyn leffakausi. Elokuvateatterin omistaja MTK-Paimion yhdistys jatkaa toimintaa kesätauon jälkeen Vistan Kino-nimellä. Käytännössä yhdistys on yhtiöittänyt teatteritoiminnan ja sen vetäjäksi on lupautunut Juha Kuopila apunaan useampi toimintaan sitoutunut apuri.
– Meillä on yhdistyksen puolella löytynyt todellinen tekemisen meininki. Suoranainen aarre löytyi, kun Juha Kuopila suostui vastaamaan toiminnasta. Täällä teatterin tiloissa on toteutettu myös pientä pintaremonttia, kertovat  MTK-Paimion puheenjohtaja Teija Ketola ja varapuheenjohtaja Harri Joukas.
– Tuottajille, niin johtokunnalle kuin jäsenistölle tämän teatteritoiminnan jatkuminen on osoittautunut tunneasiaksi, aidosti yhteiseksi asiaksi. On haluttu, että toiminta jatkuu vaikka henkilöstö vaihtuikin. MTK Paimio jatkaa toiminnan pyörittämistä, ja pyrimme myös kehittämään sitä edelleen, vakuuttaa Ketola.
Syksyn ensimmäinen leffailta on tänään perjantaina, ja jatkossakin elokuvia tullaan näyttämään myös perjantai-iltaisin, eli pitkän viikonlopun ja alkuviikon iltoina.
– Kaikessa tavoitellaan sitä, että asiakkaat viihtyvät, tulevat hyvin palvelluiksi ja yleensäkin saadaan voimistettua sitä henkeä, että oman paikkakunnan leffateatteri pysyy toimivana.

lue lisää lehdestä 9.8.!

Harri Joukas ja Teija Ketola esittelevät ilolla siistittyä Kinon aulailmettä. Kaivattu popcornlaite näkyy taustan kioskissa.