Kenttäkahinaa vielä ainakin kulisseissa

0
Juha Leinonen teki maanmittauksia koulun kupeeseen tehtävällä kentällä.

Piikkiössä tehdään jo uutta pienimuotoisempaa urheilukenttää Yhtenäiskoulun kupeeseen, ja samaan aikaan tekeillä on kaava vanhan urheilukentän päälle. Esillä on erilaisia vaihtoehtoluonnosteluja siitä, tuleeko vanhan kentän paikalle omakotitontteja, rivitaloja, vaiko jopa jokunen kerrostalokin. Käytännössä kyse on rakentamisen tehokkuudesta, siitä paljonko asukkaita tuolle alueelle voidaan sovittaa.

Piikkiössä tämä urheilukenttäasia on ollut kuuma puheenaihe viime vuosina, oikeastaan jo ennen kuntaliitosta Kaarinan kanssa ja sen jälkeenkin. Keskustelua se on herättänyt useaan kertaan lautakuntatasolla, hallituksessa ja Kaarinan valtuustossakin. Kaupunginvaltuustolle on myös luovutettu vetoomus ja adressi vanhan kentän säilyttämisestä nykyisellä paikallaan. Nyt esiin onkin nousemassa sekin vaihtoehto, että vanhan kentän alueelle jätettäisiin jonkinmoinen pelikenttä asukkaiden käyttöön eli asuinneliöitä tulisi vähemmän. Mitä mieltä sinä olet? Kommentoi alla!
Joko tunnet digilehden?http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kunnallislehti_paimio?rs_id=3012

Juha Leinonen teki maanmittauksia koulun kupeeseen tehtävällä kentällä.