“Meillä on yritystä”

0
Illan päätteeksi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Ranne kaupungin edustajana ja Kaarinan ja Piikkiön yrittäjäyhdistysten puheenjohtajat Marja Vaiste (vasemmalla) ja Laura Langh allekirjoittivat sitoumuksen yrittäjyyden ja yrittäjämyönteisen ilmapiirin puolesta.

Paimion, Kaarinan ja Piikkiön Yrittäjät tapasivat valtuutettuja valtakunnallisena yrittäjänpäivänä viime torstaina. Paimiossa yrittäjien puheenjohtaja Ulla-Maija Alitalo emännöi “meillä on yritystä”- paitaan pukeutuneena yrittäjien ja kaupungin yhteistä illanviettoa, jonka yhteydessä sitouduttiin yhteistyöhön myös kunnonkohennuksen merkeissä.
– Mittautimme rasvaprosentit ja käynnistämme painonpudotuskisan ja kunnonkohotuskampanjan. Siihen sitoutui seitsemän valtuutettua, kaupunginjohtaja ja meitä yrittäjiäkin parisenkymmentä, kertoo Alitalo. Ensimmäinen yhteinen aloituskuntoilu on lähiaikoina kahvakuulatreeni KuntoPeimarissa.
Paimion yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut 50 uudella jäsenellä. Heille on luvassa uusien jäsenten tapaaminen 3.10., ja käynnistymässä on myös kummiyrittäjäprojektia ja mentoritoimintaa. Toimintaa tyyliin ”ei virallista, mutta torellista”.
Kaarinan kaupunki ja paikalliset yrittäjäyhdistykset allekirjoittivat sitoumuksen yrittäjyyden puolesta. Iltatapahtumaan oli kutsuttu kaupunginvaltuuston lisäksi yrittäjäyhdistysten hallitukset. Paikalla oli 9 valtuutettua.

Illan päätteeksi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Ranne kaupungin edustajana ja Kaarinan ja Piikkiön yrittäjäyhdistysten puheenjohtajat Marja Vaiste (vasemmalla) ja Laura Langh allekirjoittivat sitoumuksen yrittäjyyden ja yrittäjämyönteisen ilmapiirin puolesta.