Päällystystöitä moottoritiellä Raadelman ja Valkojan välillä

0

E18-moottoritiellä alkaa kaksi viikkoa kestävä päällystystyö ensi maanantaina. Töitä tehdään Raadelman ja Valkojan välisellä alueella useammalla eri kohdalla, sekä Turun että Helsingin suuntaan menevillä ajoradoilla.Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, mutta ei ruuhka-aikoina liikennehaittojen vähentämiseksi.
Päällystystöitä tehdään kaista kerrallaan siten, että toinen ajokaista on pääosin käytössä. Tielläliikkujien on kuitenkin syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta.
Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.