Peimari United nousi vitoseen

0
Jesse Salmiosalo sijoitti pallon varmasti pilkulta maaliin maanantain ottelussa FC Dynamoa vastaan. Samalla Peimari United varmisti lohkonsa voiton ja nousun ensi kaudeksi Vitoseen.

KL/ JAN SUNDMAN Kutosessa tällä kaudella pelaava Peimari Unitedin miesten edustusjoukkue varmisti nousun ensi kaudeksi Vitoseen. Nousu varmistui maanantai-illan 4-0 voitolla turkulaisesta FC Dynamosta.
Peli sai lentävän alun kotijoukkueen osalta, kun Eero Vornasen noin 20 metristä lähtenyt kierteinen veto yllätti Dynamon maalivahti Sampo Leiniityn. Avausmaalin jälkeen Peimari jatkoi vahvaa peliään luoden jatkuvasti lisää vaarallisia maalipaikkoja. Toisella puoliajalla kotijoukkueen tempo putosi hieman, ja myös Dynamo pääsi ajoittain mukaan peliin. Vieraiden todelliset maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin. 72 minuutin kohdalla keskikentällä jälleen vahvasti peliä rakentanut Vornanen kruunasi oman iltansa toiseen maaliin. Vornasen maali sinetöi myös ottelun loppulukemat ja varmisti lohkovoiton.

LUE LISÄÄ http://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kunnallislehti_paimio?rs_id=3012

Jesse Salmiosalo sijoitti pallon varmasti pilkulta maaliin maanantain ottelussa FC Dynamoa vastaan. Samalla Peimari United varmisti lohkonsa voiton ja nousun ensi kaudeksi Vitoseen.