Rastille SM-joukkuehopeaa

0
SM-joukkueessa juoksivat viime syksyn tapaan Salla Fagerudd, Inga Dambe ja Vroni König-Salmi. Tämä kuva on viime syksyn joukkuekisan loppumetreiltä, josta myös tuli hopeaa.
Inga Dambe tähyää loppusuoralla minne jäi KooVeen ankkuri Ulrika.

Viikonlopun SM-suunnistuksissa Paimion Rastin naiset osoittivat jälleen oivan tasonsa erityisesti joukkueena, kun sunnuntaisessa viestissä Saarijärvellä seuran ykkösjoukkue pääsi juhlimaan SM-hopeaa. Joukkueessa suunnistivat Salla Fagerudd, Vroni König-Salmi ja Inga Dambe. Mitali oli jo neljäs perättäinen naisille SM-viestissä.
Miesten kisassa Teemu Väre joutui aloituksessa taipumaan kärkivauhdista nelisen minuuttia, joka oli tasaisessa taistossa liikaa. Fredric Portin, Markus Lindeqvist ja Daniel Stenlund nostivat kuitenkin hienoilla vedoilla joukkueen kahdeksanneksi. Viestin kaksoisvoitto meni Vaajakosken Terän joukkueille. (kuva päivitetty klo 16.32.)
Lisää suunnistusta lehdessä 24.9.!