Roskalavat hävisivät

0

PAIMIO Tielaitoksen tukikohdasta Tiemestarintien pihalta on anastettu 21.- 23.9 välisenä aikana kaksi roskalavaa, joista toinen oli sininen ja toinen punaruskea. Sininen lava oli ollut yli puolillaan metalliromua, mm. linja-autopysäkin katos, liikennemerkkiputkia, alumiiniasia opastetauluja, elektronisia nopeusnäyttöjä yms. Punaruskeassa lavassa oli ollut kaatopaikkajätettä. Lavojen arvo on yhteensä noin 3000 – 5000 euroa.
Kaarinassa on viikonlopun aikana murtauduttu Rauhalinnantien varrella olevaan omakotitaloon. Anastetusta omaisuudesta ei toistaiseksi ole tietoa. Koska rikos kohdistui asuttuun taloon, tutkitaan asiaa nimikkeellä törkeä varkaus.
Emännänkatu 4 pihalla olevan roska-astian viereen oli tuotu 14.-16.9. välisenä aikana muuttojätettä, jonka joukossa oli mm. mädäntyvää lihaa sisältänyt lämpölaatikko. Asiaa tutkitaan nimikkeellä ympäristörikkomus.