Rosvoja liikkeellä Kaarinassa

0

Varkaita on ollut liikkeellä Kaarinassa loppuviikolla 26.-27.9.välisenä yönä. Uutelankadulla omakotitalon pihalla olevasta veneestä oli yritetty anastaa omaisuutta ja paikkoja oli sotkettu. Laasmäenkadulla oli henkilöautoa yritetty ottaa luvatta kyttöön ja sisältä autosta oli anastettu erilaista irtainta omaisuutta. Autoilijankadulla oli henkilöautoon murtauduttu ja sieltä anastettu CD/radiosoitin -Autoilijankadun varrella oleviin kahden eri yrityksen toimitiloihin oli yritetty murtautua siinä kuitenkaan onnistumatta. Saman kadun varrella olevan kolmannen yrityksen tiloihin oli päästy sisälle ja sieltä anastettu irtainta omaisuutta. Yamaha -merkkinen moottoripyörä oli anastettu Pehtorinkadulta. Helkama -merkkinen mopo oli anastettu Paavonkadulta. Tuikekadulta oli anastettu Yamaha -merkkinen mopo perjantaina klo 06.00 – 14.00 välisenä aikana.