Rouskis alkaa periä jätehuollon perusmaksua

0

Rouskis Oy aloittaa jätehuollon perusmaksujen laskutuksen toimialueellaan lokakuun alussa. Ensimmäisenä laskun saavat Kemiönsaaressa asuvat ja mökkeilevät. Seuraavana vuorossa ovat Sauvon ja Paimion
asukkaat. Viimeisenä laskun saavat salolaiset. Perusmaksu koskee kaikkia alueella asuvia ja mökkeileviä jätteenkuljetusjärjestelmästä riippumatta.

Tiedot laskutusta varten on kerätty kuntien ja Väestörekisterikeskuksen kiinteistötiedoista. Tiedot ovat kuitenkin osittain vanhoja ja niistä voi löytyä paljonkin korjattavaa. Rouskiksen mukaan ajantasaisempaa tietoa ei ole ollut saatavilla.

Jos omissa tiedoissa on korjattavaa, tärkeintä on ilmoittaa niistä kirjallisena joko sähköpostilla tai postitse. Puhelimitse korjausta ei oteta vastaan. Jätehuollon perusmaksu on maksettava vaikka tiedoissa olisikin korjattavaa.