Tasaisen vahva Haka Hockey

0
Valmentaja Marko Alava (vas.) ja joukkueenjohtaja Kimmo Arvisto (oik.) välissään uudet pelimiehet Marko Kosonen, Juuso Johansson, Kim Kauttonen (kannon päällä) ja Ville Rindell.
Valmentaja Marko Alava (vas.) ja joukkueenjohtaja Kimmo Arvisto (oik.) välissään uudet pelimiehet Marko Kosonen, Juuso Johansson, Kim Kauttonen (kannon päällä) ja Ville Rindell.

– Olemme hyvässä kunnossa ja valmiita sarjaan, sanoo Haka Hockeyn päävalmentaja Marko Alava viikkoa ennen II-divisioonan sarja-avausta.

– Meillä on laajempi materiaali kuin viime kaudella, joten uskon, että Haka on tasaisen hyvä joukkue. Toki vastuskin kovenee. Lohkossamme on kolme sellaista joukkuetta, jotka pelasivat viime kaudella Suomi-sarjaa. Mukana on myös kakkosdivisioonan viime kauden voittajajoukkue NuPS Hockey Nummelasta.

Ennen tosi toimiin pääsemistä paimiolaisten valmiustaso mitataan harjoitusottelussa Loimaan Rocketsia vastaan. Ottelu, johon kaikilla on vapaa pääsy, pelataan Haka Hockeyn kotiareenalla huomenna lauantaina. Pelikello laitetaan käyntiin iltapäivällä kello 14.

Lauantai-iltapäivän jääkiekkohuumaa saadaan kokea Paimiossa myös ensi viikolla. Viime kaudesta vahvistunut Haka-ryhmä kohtaa kotijäällään kakkosdivisioonan kuutoslohkon avausottelussa vahvan paikallisvastustajansa Kaarinan KaKiPon. Kamppailu käydään OP-Areenalla 28. syyskuuta kello 14.00 alkaen.

Lue lisää syyskuun 20. päivän Kunnallislehdestä.