Valtuustot suorana netissä

0

PAIMIO KAARINA  Maanantaina ja ensi viikon torstaina kokoontuvia Kaarinan ja Paimion valtuustojen kokouksia voi seurata livenä netissä osoitteessa http://julkinen.fi .
Kaarinassa valtuuston livelähetys alkaa maanantaina kello 18. Kokouksen esityslistalla ovat muun muassa paljon puhuttaneet Ala-Lemun asemakaavan muutos sekä kuntajakoselvityksen tekeminen Turun seudulla. Kaarinassa hallitushan esitti selvin 10-1 luvuin, ettei selvitykseen osallistuttaisi.
Ohjelmatuotannosta Kaarinassa vastaa Äänestäjien liitto ry. Lopullinen päätös kuvauskäytännön jatkamisesta tehdään saatujen kokemusten pohjalta.
Paimiossa valtuuston ensimmäinen livelähetys on torstai-iltana. Kuvauksesta vastaa Creatix Oy, joka laskuttaa kuvauksesta 360 euroa kokousta kohden. Paimion kaupunginhallitus on päättänyt, että ensin kuvataan loppuvuoden kolme kokousta ja sitten päätetään jatkosta. Asialistalla Paimiossakin on muun muassa osallistuminen Turun seudun kuntarakenneselvitykseen sekä periaatteellinen päätös vesihuoltoyhtiön perustamisesta.