Hakan edustukselta muhkea potti junioreille

0

Paimion Hakan jalkapallon edustusjoukkueen kausi päättyi ottelun etuajassa, kun viimeisen kierroksen vastustaja Atletico Ispoinen luopui sarjasta toiseksi viimeisellä kierroksella. Sarjaottelun peruuntumisen takia kauden viimeisenä otteluna pelattiin  lauantaina Jani “Kili” Haltian All-Stars joukkueen ja PaiHa-kapteeni Juho “Karja” Karjalaisen All-stars joukkueiden välinen kamppailu. Tapahtuman kohokohta oli kuitenkin koko sarjakauden aikaisen kannatuspääsylipputuoton lahjoitus Hakan syksyllä perustetuille uusille tyttö- ja poikajuniorijoukkueille. Kauden yhdessätoista kotiottelussa PaiHan edustus sai yhdessä otteluisäntien kanssa kokoon melkoisen summan, kun uudet juniorijoukkueet saivat yhteensä peräti 2000 euron aloituskassan käyttöönsä.

Lisää Kunnallislehdessä 8.10.