Kesämökeille murtoja

0

Salon seudulla on tapahtunut useita vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita murtoja, joten poliisi muistuttaa, että kannattaa huolehtia kunnollisista lukituksista ja siitä, että mökeille ei jätetä turhaa varastamisen arvoista omaisuutta. Tämän kaltaiset rikokset lisääntyvät syksyn edetessä, kun mökit jäävät tyhjilleen.
Salon Santaojantien varrella olevasta kesäasunnosta anastettiin tällä viikolla Muuli-peräkärry ja saunan kiuas, Särkisalon Ulkoluodontiellä on anastettu kahdesta eri kesäasunnosta työkaluja, painepesuri, vaatteita, elintarvikkeita, kannettava tietokone, digibox, tv-vastaanotin, alkoholia, vesisukset, koruja ja kolikoita. Samalta seudulta on anastettu myös Farmi-merkkinen kuomulla varustettu perävaunu, ja Perniön puolelta tallista moottoriveneeseen kiinnitetty Yamaha 50hv-perämoottori hallintalaitteineen.