Koivukuja taas ”tapetilla”

2

Paimiontietä reunustavat koivut halutaan ennemmin tai myöhemmin kaataa liikenneturvallisuuden nimissä. Asiasta on puhuttu aiemminkin, ja nyt koivukujanteen poisto sisältyy yhtenä kohteena Paimion ”Nollavisio-reittiin”. Molemmin puolin Paimiontietä kasvavat koivut halutaan poistaa näkemien parantamiseksi ja ulosajojen seurauksien lieventämiseksi.
Lue Nollavisio-reitistä perjantain 18.10. Kunnallislehdestä.

paimiontienettiijn
Toistaiseksi Paimiontien koivut seisovat vielä pystyssä molemmin puolin tietä, mutta riskinä pidetään sitä että autoilijat törmäävät niihin.

2 KOMMENTIT

  1. Samalla periaatteella pitäsi koko Suomessa ryhtyä laajamittaisiin hakkuisiin. Onhan meillä pitkin metsiä kulkevia teitä varmaan useita tuhansia kilometrejä. Eivät nämä kujanteet muuallakaan maailmalla ole vainon kohteina, miksi siis meillä pitäisi? Enemmänkin näitä voisi olla elävöittämässä peltomaisemia.

  2. NOPEUSRAJOITUKSIIN EI PUUTUTA! Jo riittää holhoaminen, aivan naurettavaa keskustelua. Aikaisempi nopeusrajoituksen pudotus keskustasta alkaen on vailla perusteita, sillä tien vieressä kulkee kevyenliikenteen väylä vieressä. ELY-keskuksen insinööri saisi mennä eläkkeelle eikä ehdotella mitä sattuu. Äijällä on suhteellisuustaju pettänyt pahemman kerran.

Kommenttien lisääminen on estetty.