Motarilla Paimiosta Saloon väärään suuntaan

0

Rattijuoppo ajoi moottoritiellä väärään suuntaan lauantai-iltana kahdeksan jälkeen. Hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia pakettiautosta, joka ajoi moottoritiellä Paimiosta Salon suuntaan väärää ajorataa pitkin vasten liikennettä ja aiheutti muutamia erittäin vaarallisia tilanteita. Vahingoilta vältyttiin onnen kaupallla, vaikka liikenne oli melko vilkasta, ja tapahtuma-aikaan oli pimeää ja paikoin sateli vettä.
Muutama poliisipartio pääsi nopeasti moottoritielle ja Tieliikennekeskus alensi alueen nopeusrajoituksia.  Poliisi pysäytti Turun suuntaan menevän liikenteen Salossa Piihovin kohdalle, ja kyseinen pakettiauto saatiin pysäytettyä ennen Piihovia Isokylän tunnelin etupuolelle.
Auto oli Sveitsin rekisterissä, ja sitä ajoi ilmeisesti ulkomailla asuva suomalainen vuonna 1957 syntynyt mies.  Mies oli sekavan oloinen ja puhalsi alkometriin yhden promillen lukemat.  Hänet toimitettiin verikokeisiin ja otettiin kiinni epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.  Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.