Hovirinnan kioski paloi

0
Hovirinnan kioski paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä.
Hovirinnan kioski paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä.
Hovirinnan kioski paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Hovirinnan kioski- ja ravintolarakennus paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Rakennuksen ulkoseinät jäivät pystyyn, mutta palo tuhosi rakennuksen muutoin lähes täysin.

Kunnallislehti kävi paikalla lauantaina kolmelta iltapäivällä. Paikalla oli edelleen runsaasti katselijoita. Poliisin tekninen tutkinta kartoitti rakennusta. Paikalta löytyi myös Raija Lehtinen, joka teki minuuttia vaille kello 3 yöllä palohälytyksen.

– Asun naapuritalossa ja luin kirjaa, kun yhtäkkiä kuulin kauhean paukauksen. Vedin tyynyn alta puhelimen ja juoksin yöpaidassa parvekkeelle. Silloin tuli toinen paukaus, kuin pommi. Talon takaa lähti joku kaveri pyörällä kovaa vauhtia, ja sen jälkeen alkoi sauhua näkyä, hän kertoo.

Kioskilla on muutaman päivän ajan ympärivuorokautinen vartiointi. Kunnallislehdenkin ollessa paikalla rakennuksen ympärillä pyöri lapsia, jotka pohtivat keskenään, pääsisikö rakennukseen vartioinnista huolimatta sisään.