Kotibileet riistäytyivät käsistä

0

Kotibileissä sotkettiin ja rikottiin paikkoja Littoisissa viime lauantai-iltana, kun juhliin oli kutsuttu yhdeksän nuorta, mutta yllättäen paikalle saapuikin noin 100 kutsumatonta vierasta. Nuoret mm. sylkivät purutupakkaa sisällä ja läikyttivät alkoholia ympäriinsä. Vieraiden poistuttua havaittiin, että asunnosta oli anastettu erilaisia koruja lähes tuhannen euron edestä.
Poliisi muistuttaa vanhempia siitä, että nuoria ei pitäisi jättää keskenään juhlimaan ilman valvontaa. Sosiaalisen median välityksellä tieto juhlista leviää nopeasti, ja kutsumattomien vieraiden saavuttua tilanne riistäytyy helposti järjestäjien hallinnasta. Jälkeenpäin on erittäin vaikea selvittää syyllisyyskysymyksiä, kun paikalla ollut suuri määrä päihtyneitä ja osittain myös tuntemattomia henkilöitä.