Piparitalot valmiiksi perjantaiksi

1
Piparitalokisa järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, kuvassa yksi kisaan osallistuneista luomuksista.

Paimion piparitalokisaan ehtii vielä mukaan jos pitää kiirettä: kilpailuun osallistuvat piparitalot otetaan vastaan kaupungintalolla perjantaina 22.11. kello 12-19. Kilpailun sääntöihin kuuluu, että piparitalon on oltava täysin syötävä ja aiheen paimiolainen. Talot esitellään Paimion maalaisjoulumarkkinoilla sunnuntaina, ja ne ovat esillä kaupungintalon näyttelyparvella 10. joulukuuta saakka. Kauneinta, persoonallisinta ja paimiolaisinta piparitaloa voi äänestää sekä näyttelyparvella että Kunnallislehden nettisivujen kautta.

Piparitalokisa järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, kuvassa yksi kisaan osallistuneista luomuksista.
Piparitalokisa järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, kuvassa yksi kisaan osallistuneista luomuksista.

1 KOMMENTTI

  1. piparitalot ovat pieniä taideteoksia. suosikkini on arkkitehtonisesti ainutlaatuinen piparisairaala.

Kommenttien lisääminen on estetty.