Asukkaitta yhä sähköittä

0
Sähköverkkoja ja teitä on yhä monessa paikkaa poikki.
Sähköverkkoja ja teitä on yhä monessa paikkaa poikki.
Sähköverkkoja ja teitä on yhä monessa paikkaa poikki.

Torstain ja perjantain välisenä yönä riehunut Seija-myrsky ei ole monen asukkaan kohdalla  edelleenkään ohi. Fortumin asiakkaista ilman sähköjä oli lauantaina iltapäivällä Paimiossa yhä 174 asukasta, Sauvossa 666 ja Kaarinassa 751.

Fortumin sivujen vikakartta on jälleen toiminnassa.

Sähköittä joudutaan elämään jonkin verran Paimiossa keskustassa, Huson ja Kurjen alueella, Taatilassa sekä Tuuvalassa. Kaarinasta sähköt ovat katki Kuusistossa, Littoisissa ja Harvaluodossa. Sauvon koko alueella on runsaasti sähköongelmia, erityisesti kunnan länsilaidalla ja Karunassa.

Paikoitellen sähköverkkoa joudutaan rakentamaan kokonaan uudelleen.