Lahja lapselle -keräys tuotti 952 pakettia

0

Viidettä kertaa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä järjestetty Lahja lapselle -keräys sai tänäkin vuonna onnellisen päätöksen. Hyväsydämisiä lahjoittajia oli liikkeellä enemmän kuin lahjaa odottavia diakonia-asiakasperheiden lapsia. Lahjoittajien määrä tuli täyteen keskiviikkona aamupäivällä

Tänä jouluna 952 lasta ja nuorta saa jouluiloa heidän avatessaan hartaasti toivomaansa pakettia. Lahja on monille ainoa.

Diakoniatyöntekijät keräsivät syksyn aikana diakonia-asiakasperheiden lasten toiveita, joita välitettiin eteenpäin joulukuun alusta saakka sekä puhelimitse että sähköpostin kautta. Lahjoittajat saivat tietoonsa lapsen iän, sukupuolen ja lahjatoiveen. Muut tiedot jäivät diakoniatyöntekijöille, jotka toimittavat lahjat perille ennen jouluaattoa.